Tegninger / Drawings

 

Tegninger - Drawings  

Tegninger / Drawings / af Lars Steffensen
Kunstakademiets Arkitektskole, 2003. -128s.

Bunkernes kantede og vejrbidte beton mod det omgivende landskab, det grove murværk eller det rustne stål i højovnenes tårne. Lars Steffensens arkitekturtegninger vidner om et nærvær både i form og stof, men fortæller med samme styrke om alt det, som ikke er umiddelbart synligt. Om tidens gang og om menneskers tidligere tilstedeværelse og aktivitet.
Bogen præsenterer et udvalg af tegninger fra arkitekten Lars Steffensens skitsebøger. Hans karakteristiske streg fra usædvanlige steder og miljøer rummer ofte noget dramatisk, ind imellem farligt. I sine vedblivende forsøg på at forstå, hvad fascinationen bunder i, udnytter han friheden til at beskære, forenkle, dramatisere og digte videre for at indkredse det væsentlige - alt det som er muligt i tegningernes verden.
Lars Steffensens tegninger indskriver sig i den fornemste danske grafiske tradition, og repræsenterer en tegnestil der peger både frem og tilbage i tiden. Tegningerne kondenserer oplevelsen af arkitekturen og fungerer som instrument for iagttagelsen. Med Lars Steffensens tegninger på nethinden bliver vi alle bedre til at se og opleve arkitekturen og verden omkring os.

Format: 22cm x 24cm
ISBN: 9788787136464
PRIS: 248,00kr / 223,20kr (fratrukket 10% studierabat)